fbpx

Rustig-Aan vervolgcursus

De Rustig-Aan vervolgcursus is een vervolg op de Beginnerscursus en voor wie de overstap naar de half-gevorderdengroep wat te groot is.
Voor lopers die 20-30 min. aaneen kunnen hardlopen, maar moeite hebben om dit vol te houden.
In de Rustig-Aan vervolg groep ligt de nadruk op conditie verbetering doordat we op een lage intensiteit hardlopen. Aan het einde van de cursus kun je de 20-30 min. aaneen hardlopen makkelijker volhouden.

Inschrijven Rustig-Aan vervolg

Inschrijven doe je door onderstaande linkjes te volgen: je betaalt dan met iDeal via onze zustersite van Hardlopen Amsterdam.

Op dit moment worden er geen Rustig-Aan trainingen aangeboden.
Bij belangstelling neem contact met ons op. We vinden vast een oplossing die bij je past.

Inschrijven doe je door bovenstaande linkjes te volgen: je betaalt dan met iDeal via onze zustersite van Hardlopen Amsterdam.
Wil je instromen? neem dan contact op!

Fit en gezond door hardlopen

Tijdens de cursus zul je merken dat hardlopen leuk is. Al na enkele keren gaat je conditie met sprongen vooruit en je lichaam, maar ook je geest verandert positief. Hardlopen is dé activiteit om calorieën te verbranden, waardoor spiermassa toeneemt en de hoeveelheid vet in het lichaam vermindert. Je zult merken dat je voedingsbehoefte verandert. Je krijgt vaak minder zin in ongezonde dingen, zoals vette snacks, en juist meer zin in gezonde voeding, zoals fruit en groenten. Maar wees wel alert op het compensatiemonster! Want als je meer gaat trainen dan krijg je ook meer trek.

Inhoud van de cursus

In de Rustig Aan vervolg cursus onderhoud je je conditie en blijf je trainen op een verantwoorde wijze. De trainer bekijkt samen met jou welke mogelijkheden er zijn en je krijgt een persoonlijk trainingsschema om samen met je hardloopmaatjes, die je ongetwijfeld door de cursus zult krijgen, te trainen.